Om os Vi er her for at gøre
jeres hverdag nemmere

Nem-Sagsbehandling er en selvstændig og uafhængig organisation, der tilbyder sagsbehandling til alle ejendomsmæglerbutikker i Danmark i forbindelse med kommissionering og salg af fast ejendom.

Vi er ejendomsmæglerbutikkernes hjælpende hånd, der udfører sagsbehandling, når ejendomsmæglerne har behov for det. Vi yder en professionel service, og følger op på kvaliteten af vores arbejde. Vi er ikke tilfredse, før vores kunder er tilfredse.

Vi sætter en ære i at leve op til kundernes tillid. Vi er en stabil samarbejdspartner, der overholder vores aftaler.

Sagsbehandlingen i ejendomsmæglerbutikken udføres typisk af fastansat kontorpersonale med fast løn, feriepenge, sundhedsforsikring, pension m.m., og er en fast omkostning uanset antallet af sager og omsætnings- niveau i den enkelte ejendomsmæglerbutik.

Vi ønsker at gøre denne ydelse mere fleksibel, således at omkostningsniveauet følger antallet af sager, og at ydelsen altid er tilgængelig.
Den enkelte ejendomsmæglerbutik vil ikke være sårbar i ferieperioder, i ekstra travle perioder, ved sygdom, graviditet, opsigelser o.a., hvor en ansat ikke er tilgængelig.

Ydelsen til den enkelte ejendomsmæglerbutik går i sin enkelthed ud på, at ejendomsmægleren sender sin sag til os, og vi udfører ydelsen for et fast beløb inden for de fastsatte tidsfrister. Derved har ejendomsmægleren kun omkostninger, når der oprettes en ny sag og når ejendommen sælges.

Vi driver ikke ejendomsmæglervirksomhed men udelukkende sagsbehandling, og vores ydelser er ikke omfattet af Lov om omsætning af fast Ejendom og tilknyttede bekendtgørelser.

Teamet

Dedikerede medarbejdere er klar til at hjælpe

Vores medarbejdere og deres kompetencer er vores styrke og forretningsgrundlag. Fleksibilitet, effektivitet og god kundeservice er vores hverdag, og derfor kan vi gøre din hverdag nemmere.

helle nordlund

Ejendomsmægler / PARTNER

15 års erfaring som ejendoms-
mægler

Helle har arbejdet i 15 år som ejendomsmægler hos hhv. Nybolig, home og EDC Mæglerne og senest som projektudvikler for en supermarkedskæde. I en årrække har Helle arbejdet med flere toplederprogrammer inden for forretningsudvikling i samarbejde med udenlandske universiteter. Sidstnævnte har bl.a. givet indsigt i, hvordan markedets behov ændrer sig som følge af den digitale og teknologiske udvikling.


helle@nem-sagsbehandling.dk6015 1533

Hanne Wulff

Ejendomsmægler, Valuar og
Mæglerfaglig Ansvarshavende

Jeg har arbejdet i ejendoms-
mægler-
branchen i mere end 30 år

Hanne har beskæftiget sig med alle aspekter i bolighandler, og har ekspederet og berigtiget mange tusinde handler. Hanne har endvidere været med til at starte et af Danmarks største servicecentre for en af de førende ejendomsmæglerkæder.


hanne@nem-sagsbehandling.dk6014 1433

Conny Hamann

EJENDOMSMÆGLER / SPECIALIST I MATRIKULÆRE SAGER

20 års erfaring i ejendoms-
mægler-
branchen

Conny startede sin karriere som sagsbehandler hos Nybolig for snart 20 år siden. Herefter gik karrieren videre til Colliers Erhverv og senest home Servicecenter, hvor hun var ansat i 8 år. I 2018 skiftede Conny til en landinspektør, hvor hun bl.a. har varetaget matrikulære sager. Conny har stor erfaring med sagsbehandling af boligsager og projektsalgssager.


conny@nem-sagsbehandling.dk6019 1933

Tina Katholm Rasmussen

Ejendomsmægler

15 år i ejendoms-
mægler-
branchen

Tina startede sin karriere i ejendomsmæglerbranchen i 2003 i Århus, kun afbrudt af nogle år udenfor branchen. Tina har bl.a. 10 års erfaring fra et servicecenter fra en af Danmarks største mæglerkæder, og hun er stærk i alle faser i en ejendomshandel inkl. berigtigelser.


tina@nem-sagsbehandling.dk6019 8733

Henriette Kjærgaard Sørensen

Ejendomsmægler

13 år i mæglerbranchen

Henriette startede sin karriere hos home tilbage i 2007. Efter 6 år kom hun til EDC, hvor hun arbejdede med sagsbehandling indtil 2015, hvor hun kom til home servicecenter. Henriette varetager alle processer i en bolighandel og er særdeles stærk i berigtigelser.


henriette@nem-sagsbehandling.dk6019 7733

Maibritt Friis Jakobsen

Ejendomsmægler

Jeg har arbejdet i mæglerbranchen i 20 år

Maibritt startede i ejendomsmæglerbranchen i 2001 og blev uddannet ejendomsmægler i 2006. Maibritt er grundig og effektiv i sit arbejde, og har altid et stort smil på læben. Maibritt mestrer alle processer i en bolighandel inkl. berigtigelser/skøder.


maibritt@nem-sagsbehandling.dk6019 7633

Længe efter at glæden over en billig pris er glemt, huskes ærgrelsen over en dårlig kvalitet

Facebook LinkedIn
Persondata- og Cookiespolitik

Bank: Handelsbanken

CVR: 39659786

Kontakt os

Vi hjælper dig med din boligsag

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Indtast dine oplysninger og vi kontakter dig så hurtigt som muligt.

Ring til os på 6015 1533